Вести

ОБАВЕШТЕЊЕ Штаба за ванредне ситуације града Зајечара

ОБАВЕШТЕЊЕ Штаба за ванредне ситуације града Зајечара

Према информацијама ЗЗЈЗ “Тимок”-Зајечар код још два лица из нашег града утврђена је инфекција вирусом covid-19 у последња 24 сата.
Из Штаба за ванредне ситиације подсећају да је од данас ношење маски у јавном превозу (аутобуси, такси превоз, комби превоз и сл. ) ОБАВЕЗНО и да су возачи обавезни да у своја возила НЕ ПРИМАЈУ путнике без маски а у случају скидања истих у току превоза возило зауставе и путника упозоре. Уколико и након упозорења путник не испоштује исто возач је дужан да возило заустави и позове комуналну полицију.

Из Штаба апелују да се ради сопствене заштите и заштите ризичних група становништва, маске носе у свим затвореним просторима у којима борави више људи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.