Вести

Одржана 136. седница Градског већа града Зајечара

Одржана 136. седница Градског већа града Зајечара

Јуче је у сали Скупштине града Зајечара одржана 136. седница Градског већа града Зајечара.

Већници су дали сагласност на Нацрт Одлуке о покретању поступка ликвидације над Јавним предузећем за планирање, пројектовање, изградњу и надзор „Урбанизам и изградња“ Зајечар.

На седници већа усвојен је и Нацрт Одлуке о измени и допуни Одлуке о оснивању Јавног комуналног предузећа “Зајечарпаркинг“ Зајечар као и Нацрт Решења о разрешењу и именовању вршиоца дужности директора Јавног комуналног предузећа“Зајечарпаркинг“ Зајечар.

Дата је сагласност на Нацрт Решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа “Зајечарпаркинг“ Зајечар и на Нацрт Решења о разрешењу и именовању ликвидационог управника у поступку ликвидације над Јавним предузећем „Дирекција за изградњу“ Зајечар.

На Градском већу у Зајечару усвојен је Нацрт Решења о давању сагласности на прву измену Програма пословања Јавног комуналног предузећа “Тимок-одржавање“ Зајечар за 2020.годину.

Усвојено је Решење о усвајању Извештаја о раду Народног музеја “Зајечар“ за 2019.годину, Решење о усвајању Финансијског извештаја за 2019. годину Народног музеја „Зајечар“, Решење о давању сагласности на План рада Народног музеја „Зајечар“ за 2020. годину и Решење о давању сагласности на Финансијски план за 2020.годину Народног музеја „Зајечар“.

Већници су дали сагласност на Решење о усвајању Извештаја о раду Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару за 2019.годину, као и на Решење о усвајању Финансијског извештаја за 2019.годину Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару;

Усвојен је и Предлог Закључка о повлачењу Предлога Решења о давању сагласности на Финансијски план за 2020. годину и прву измену и допуну Финансијског плана за 2020. годину Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару утврђен на 135. седници Градског већа града Зајечара од 27.05. 2020. године као и Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план за 2020.годину Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару.

Градски већници су дали сагласност и на Нацрт Решења о измени Решења о преносу права коришћења на сеоским водоводима као и на Предлог Закључка о повлачењу Предлога Решења о давању сагласности Јавном комуналном предузећу „Водовод“ Зајечар на Елаборат о цени за техничку воду утврђен на 132. седници Градског већа града Зајечара од 13.03.2020. године.

Коначну реч даће одборници Скупштине града на сутрашњој седници.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.