Вести

Настављени радови на санацији и адаптацији школе „Хајдук Вељко“ и спортске хале

Настављени радови на санацији и адаптацији школе „Хајдук Вељко“ и спортске хале

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао је данас радове на санацији и адаптацији школе “Хајдук Вељко“ у Котлујевцу и спортске хале. Након краће паузе радови су ових дана поново настављени, а њихов завршетак очекује се до почетка нове школске године.

„Радови су једно време трајали и током ванредног стања уз дозволу Привредне коморе и Министарства привреде. Приоритет је био да се заврше лимарски радови на крову да би се заштитили они радови који су већ завршени у школи. Ради се на 2 500 квадрарта школе и све тече без икаквих проблема. Управо се ради на санацији кошуљице у спортској хали, око 1.500 квадрата, и мислим да ће она најбрже бити завршена. Такође, увелико се изводе земљани радови на изградњи ограде која је била неопходна око школе“, навео је Ничић.

Према његовим речима у току су и радови на изградњи спортских терена за кошарку, одбојку, рукомет и остале спортове, на око 5.ооо квадратних метара.

„Надам се да ћемо успети да испоштујемо задате рокове, а то је до почетка нове школске године“, рекао је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.