Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

Градоначелник Бошко Ничић - У последњих 72 сата нема новооткривених случајева заразе коронавирусом на територији града Зајечара

Градоначелник Бошко Ничић - У последњих 72 сата нема новооткривених случајева заразе коронавирусом на територији града Зајечара

Поштовани суграђани,

већ више од 72 сата на територији града Зајечара, међу тестиранима, нема новооткривених случајева грађана инфицираних вирусом Covid-19.

Надамо се да ће и резултати које очекујемо да пристигну, а који су и данас послати из Зајечара у референтне лабараторије, бити негативни.

Градски ШВС ће, одмах након првомајских празника (највероватније 05.05.2020.год.), разматрати стање на територији града и евентуално ублажавање мера сходно препорукама Кризног штаба Владе РС.

До тада, све досадашње мере, а сходно Закону о смањењу ризика од катастрофа и управљања у ванредним ситуацијама, градски Штаб за ВС ЗАДРЖАВА НА СНАЗИ, упркос бројним притисцима разних, пре свега, ванпривредних субјеката и неразумевању и несарадњи тужилаштва.

Једина наша жеља је да сачувамо здравље и живот наших грађана а не намера да било кога малтретирамо или онемогућавамо да ради и привређује.

Данас смо, управо због тога, одржали хитну, ванредну седницу, и потврдили одлуку да до наредног разматрања, кладионице, коцкарнице и радње у тржним центрима НЕ МОГУ РАДИТИ !

БУДИМО И ДАЉЕ ОПРЕЗНИ И ЧУВАЈМО СЕБЕ И СВОЈЕ СУГРАЂАНЕ !!!

Бошко Ничић
Командант ШВС града Зајечара

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.