Вести

Обавештење за регистроване пољопривредне произвођаче

Обавештење за регистроване пољопривредне произвођаче

Поштовани регистровани пољопривредни произвођачи,

Град Зајечар и Пољопривредна саветодавна и стручна служба Зајечар “Агрознање” позивају Вас да нам се јавите за помоћ у вези са продајом ваших пољопривредних производа јер ћемо настојати да Вас повежемо са потенцијалним купцима, малопродајамa и тржним ланцима у нашој околини.

За сада већ функционише портал http://www.agroponuda.com где можете да објавите понуду ваших пољопривредних производа посредством саветодаваца ПССС Зајечар “Агрознање”.

Објављивање понуда је бесплатно, само је потребно да се јавите саветодавцима Пољопривредне саветодавне и стручне службе Зајечар Агрознање позивом на телефоне:

  1. Славица Џелатовић, дипл.инж заштите биља 064/657-6449
  2. Славица Коџопељић, дипл.инж ратарства и повртарства 064/657-6447
  3. Саша Стаменковић, дипл.инж агроекономије 064/657-6448
  4. Михајло Жикић, дипл.инж воћарства и виноградарства 064/657-6450

Сходно одлуци о забрани рада пијаца, користимо прилику да замолимо све пољопривредне произвођаче са територије Града Зајечара који желе да продају своје пољопривредне производе, да нам доставе своје податке.

Жеља нам је да помогнемо становништву да набави свеже пољопривредне производе (воће, поврће, жива стока).

Потребно је послати следеће податке: име и презиме носиоца газдинства, ЈМБГ, БПГ, контакт телефон и пољопривредни производи који се продају.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.