Вести

Данас у Зајечару креће запрашивање помоћу “атомизера” на тракторима! Следите упутства!

Данас у Зајечару креће запрашивање помоћу “атомизера” на тракторима! Следите упутства!

Данас, 2.априла почиње запрашивање и дезинфекција града Зајечара, средствима натријум –хипохлорид, помоћу “атомизера” инсталираних на тракторима.

Данас ће се (са два трактора) у временском периоду (од 17,00 -00,00) дезинфиковати СЛЕДЕЋЕ ЛОКАЦИЈЕ:

1.Насеље Шљиварски пут, Пазариште, Оскоруша, Гњилак, Вањин јаз, Подлив

2. Котлујевац од старог Звезданског пута, улиц Станоја Гачића (са леве и десне стране), улица Црвене армије (са леве и десне стране) до улице Авноја, закључно са улицом код острвцета (дрвени мост на Поповој плажи), а детаљни списак улица се налази на интерактивној мапи коју можете преузети испод текста.

У време запрашивања (од 17,00-00,00), грађани Зајечара су дужни да напустите своја дворишта и да се удаље, док се запрашивање обавља, да не би директно удисали ово средство.

Помоћ у механизацији, опреми и оператерима дала је фирма “Делта аграр”.

Дезинфекција ће се вршити више дана (док се читав град и настањена села потпуно не дезинфикују) за шта је, за сада, обезбеђено дезинфицијената за 200.000 литара.

Такође, део дезинфекционог средства биће подељен председницима /управницима стамбених зграда ради постављања дезинфекционих баријера на улазима у исте.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.