Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

Обавештење о формирању респираторне јединице у Дому здравља Зајечар

Обавештење о формирању респираторне јединице у Дому здравља Зајечар

На основу новог алгоритма за поступање у актуелној епидемиолошкој дошло је до измена у раду Дома здравља ЗЦ Зајечар, саопштио је директор ЗЦ "Зајечар", др Мирослав Стојановић.

Од 24.03.2020.године формирана је РЕСПИРАТОРНА ЈЕДИНИЦА која се налази у централној згради Дома здравља у Зајечару која ће радити 24 сата радним даном и викендом.

У респираторну јединицу ће се примати и по протоколу збрињавати сви пацијенти који имају повишену температуру и респираторне тегобе (пацијенти се јављају на главни улаз Дома здравља).

Бројеви телефона у респираторној јединици за све информације 24 сата су: 019/428-328 и 064/8601485.

Сви остали пацијенти (без наведених тегоба) збрињаваће се у градским амбулантама радним даном и викендом (амбуланта 1, Карађорђев венац и амб.Котлујевац) у времену од 07 до 15 часова.


Сви бројеви телефона за информације од изабраног лекара у служби за здравствену заштиту одраслог становништва биће доступни од 07 до 15 часова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.