Вести

Представа  „Отац

Представа „Отац" у зајечарском театру

У зајечарском театру у уторак 18. фебруара гостоваће ансамбл Народног позоришта из Лесковца са представом „Отац" шведског писца Аугуста Стриндберга, у адаптацији и режији Милоша Јагодића.

“Стриндберг је један од најзначајнијих светских писаца. Надам се да ће наша верзија породичне приче која је, пре свега, емотивна и напета, оправдати очекивања публике и да ће им се допасти наш рад” , каже редитељ представе .

Играју: Драган Божа Марјановић, (Миле Султан у монодрами „Закасотина”), Предраг Смиљковић ( Тика Шпиц из ТВ серије “Породично благо”) затим Сузана Грујић, Петра Димитријевић, Иван Јанковић, ФИлип Радивојевић и Душица Милошевић. Сценографију потписује Селена Орг, костиме је радио Далибор Благојевић Дариус, а музику Миодраг Мика Младеновић.

Почетак представе је у 20.00 сати, а цена карте је 200 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.