Вести

Град Зајечар по први пут домаћин Међународног турнира у малом фудбалу „Балкан куп Зајечар 2020“

Град Зајечар по први пут домаћин Међународног турнира у малом фудбалу „Балкан куп Зајечар 2020“

У Спортској хали на Краљевици овог викенда биће одржан први Међународни турнир у малом фудбалу „Балкан куп Зајечар 2020“.

Тим поводом данас је у салону Градске управе у Зајечару градоначелник Зајечара Бошко Ничић организовао пријем за Димитра Николова, председника Бугарске асоцијације мини фудбала.

Пријему су присуствовали и помоћник градоначелника за омладину и спорт Милан Станковић и Нели Николић координатор и један од организатора турнира.

Димитар Николов председник Бугарске асоцијације мини фудбала је изразио захвалност што је град Зајечар пружио велику подршку и створио све потребне услове за одржавање оваквог турнира.

Бошко Ничић градоначелник Зајечара је на пријему истакао да би требало радити на томе да турнир „Балкан куп Зајечар 2020“ постане традиционалан и да је план да у наредним годинама на њему учествују и друге балканске земље, Македонија, Румунија, али и Турска.

На пријему је било речи и о томе да на већ традиционалном турниру „Трофеј града Зајечара“ учествују и фудбалери из Бугарске.

Посебно је занимљиво да ће један од најпознатијих бугарских фудбалских судија Евгени Геров бити делегат на утакмицама.

Турнир „Балкан куп Зајечар 2020“ почиње у петак 07. фебруара у 14.30 у Спортској хали на Краљевици и трајаће до недеље 09. фебруара.

На турниру ће учествовати 13 бугарских и 3 екипе из Зајечара.

Организатори ове спортске манифестације су Град Зајечар и Бугарска асоцијација мини фудбала, а подршку су пружили и Спортски савез града Зајечара и Фудбалски савез града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.