Вести

ОДРЖАН ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ БАЊСКО-ТУРИСТИЧКОГ КОМПЛЕКСА „НИКОЛИЧЕВО”

ОДРЖАН ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ БАЊСКО-ТУРИСТИЧКОГ КОМПЛЕКСА „НИКОЛИЧЕВО”

У сали Градског већа града Зајечара одржана је презентација поводом јавног увида у Нацрт Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”.

Материјал се може погледати сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова у просторијама Одељења за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, ул. Крфска бр.4 у Зајечару, а обавештења се могу добити на истој адреси 1. спрат, канцеларија бр. 2 од 07,30 до 15,30 часова

Jавни увид у Нацрт Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” трајаће до 25.02.2020. године.

Нацрт плана је доступан и у дигиталном облику на званичној интернет страни Града Зајечара (www.zajecar.info).

Примедбе на Нацрт Плана детаљне регулације физичка и правна лица могу доставити у писаној форми Одељењу за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, Градске управе Града Зајечара, Трг ослобођења бр.1 у Зајечару, у току трајања Јавног увида закључно са 25.02.2020. године.

Јавна седница Комисије за планове на којој ће бити разматране достављене примедбе током Јавног увида биће одржана дана 11.03.2020. године, са почетком у 12:30 часова у сали Скупштине града, Трг ослобођења бр.1 у Зајечару.
Јавној седници могу да присуствују и усмено образложе поднете примедбе физичка лица и представници правних лица који су поднели примедбе у писаном облику у току трајања Јавног увида.

Лице овлашћено од стране надлежног органа за давање обавештења је Главни урбаниста града Зајечара дипл.инж.арх.Иван Стојановић, контакт: 019 444-600, ivan.stojanovic@zajecar.info

Израду Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево“ финансира Европска унија у сарадњи са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 10
  апр
  Зајечар: Креирања мера ефикасније популационе политике

  У великој сали Градске управе у Зајечару презентован је пројекат „ Испитивање ставова и намера становништва о пресељавању и утврђивање утицаја миграција на демографско старење“, са циљем формулисања препорука за креирање мера популационе политике.

  Више
 • 01
  феб
  Презентација пројекта за подршку микро бизнису

  Представници немачке организације "Хелп" одржаће у петак у Зајечару презентацију пројекта "Подршка развоју микро бизниса у Србији". У претходном кругу пројекта у Зајечару је подржано 19 корисника грантовима у опреми просечне вредности 2400 евра.

  Више
 • 22
  апр
  Јавна презентација урбанистичког пројекта за камп на Краљевици

  Одељење за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове Градске управе Зајечар расписало је јавни позив за презентацију урбанистичког пројекта за уређење и изградњу комплекса омладинског кампа на Kраљевици у Зајечару на кп.бр.6280/12 KО Зајечар.

  Више
 • 27
  феб
  СКГО и ОЕБС указали поверење Зајечару

  У Зајечару ће 1.марта бити представљен „Приручник за деловање Савета за безбедност у градовима и општинама“, који су, настојећи да подстакну и унапреде сарадњу и институционално партнерство локалне самоуправе и полиције, крајем 2015.године објавили СКГО, МУП и ОЕБС.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.