Вести

Градоначелник разговарао с грађанима Зајечара Фото: Радио Магнум

Градоначелник разговарао с грађанима Зајечара

У салону Градске управе у Зајечару грађани су разговарали са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем.

Грађани су износили своје проблеме који су се највише односили на решавање имовинско-правних односа, материјалну помоћ, комуналне проблеме и проналажења посла.

Градоначелник Бошко Ничић је истакао да су проблеми грађана са којима је разговарао, углавном решиви.

-Постоје проблеми који једноставно не могу да се реше, али је добро попричати с људима па видети у некој перспективи могуће је да ће се отворити простор за решавање и таквих проблема, али ово што смо до сада имали мислим да су решиви проблеми и да су углавном грађани изашли задовољни, рекао је Ничић и додао да ће разговори са грађанима бити организовани и у наредном периоду и у зајечарским селима.

-Ми ћемо наставити, већ до 11. јануара имамо све термине суботом попуњене. Четвртком ће пријем бити организован у сеоским месним заједницама, али нећемо организовати зборове, већ ће то бити појединачна примања грађана, рекао је Ничић додајући да ће житељи зајечарских села бити обавештени недељу дана раније о посети градоначелника и његовог тима одређеној сеоској месној заједници.

Грађани Зајечара који желе да закажу разговор са градоначелником, могу то учинити сваког радног дана, од 12 до 14 сати преко телефонског броја 019/421-597.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.