Вести

На сцени зајечарског Позоришта представа „Хамлет у селу Мрдуши Доњој

На сцени зајечарског Позоришта представа „Хамлет у селу Мрдуши Доњој"

На сцени зајечарског Позоришта у четвртак 12.децембра биће изведана представа „Хамлет у селу Мрдуши Доњој" позоришта Раша Плаовић из Уба. Редитељ представе је Душко Ашковић, који истовремено потписује и сценографију, костиме и избор музике.

У питању је култно дело Иве Брешана. Ова гротескна трагедија, како ју је сам аутор жанровски одредио, велика је ансамбл представа са 22-оје актера, од којих је већина добро позната убској позоришној публици.

Глумачку екипу чине Владимир Тадић, Жикица Милошевић, Александар Петровић, Зоран Аврамовић, Милан Марковић, Мирјана Симић, Славица Малетић, Воја Раонић, Александар Тадић, Зоран Савковић, Драгана Јанковић, Снежана Јовановић, Невена Михајловић, Драгутин Адамовић и Марко Милошевић. У представи учествује и седморо полазника Школе глуме убског позоришта.

Почетак представе је у 20:00 сати, а цена карте је само 100 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.