Вести

Светски дан хорског певања биће обележен у Зајечару

Светски дан хорског певања биће обележен у Зајечару

Светски дан хорског певања биће обележен у петак 6.децембра у зајечарском Позоришту, бесплатним концертом хорова из Зајечара, Бора, Неготина и Сокобање.

Учествују : Градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“ и Камерни хор „Лавиринт“ из Зајечара, „Ђурђевак“, група Етно радионице Центра за културу из Бора, Градски хор „Мокрањац“ из Неготина и дечји хор „Соколићи“ из Сокобање.

Почетак концерт је у 19.00 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 11
  дец
  Празник хорског певања

  Зајечар се другу годину заредом прикључио обележавању Светског дана хорског певања, заједничким концертом више хорова. У програму су наступили: Хор Саборне цркве, Камерни хор Лавиринт, Хор Основне школе „Хајдук Вељко“ , Хор “Феникс“ из Бора и гости из Бугарске, Мешовити хор „Видин“.

  Више
 • 14
  дец
  У СЛАВУ МУЗИКЕ! Обележен Светски дан хорског певања

  "Вива музика мунди" и "Боже правде" певало је заједно 240 хорских певача и још толико посетилаца на завршници манифестације Светски дан хорског певања, одржаној у недељу увече у зајечарском театру.

  Више
 • 12
  дец
  У Зајечару се обележава Светски дан хорског певања

  Концертом осам хорова из Неготина, Књажевца и Зајечара, у недељу 13. децембра, у сали зајечарског позоришта, биће обележен Светски дан хорског певања, најављено је на конференцији за новинаре у зајечарској Градској управи.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.