Вести

Одржана 118. седница Градског већа града Зајечара

Одржана 118. седница Градског већа града Зајечара

Данас је одржана 118. седница Градског већа града Зајечара.

Већници су усвојили нацрт Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину за 2020. годину, као и нацрт Одлуке о утврђивању коефицијената за непокретности по зонама и просечних цена одговарајућих непокретности, на основу којих је за 2019. годину утврђена основица пореза на имовину обвезника који не воде пословне књиге у најопремљенијој зони. Усвојен је и нацрт Одлуке о конверзији потраживања града Зајечара у удео града Зајечара у капиталу Акционарског друштва „ИКАРБУС“ Фабрика аутобуса и специјализованих возила Београд, нацрт Одлуке о окончању поступка ликвидације над Спортско пословним центром „Тимок“ ДОО Зајечар -у ликвидацији и нацрт Решења о разрешењу директора Центра за Социјални рад „Зајечар“ у Зајечару. Градски већници су усвојили и нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Економско -трговинске школе у Зајечару.

Усвојен је и предлог закључка о стављању ван снаге закључка о привременој обустави исплате додатних облика заштите породиља Градског већа града Зајечара од 16.10.2014. године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 22
  нов
  117. седница Градског већа: Усвојено више важних одлука

  У Зајечару је одржана 117. седница Градског већа. Већници су усвојили Нацрт Одлуке о контроли пријема и реализације донација града Зајечара као и Нацрт Одлуке о измени Одлуке о општем кућном реду у стамбеним и стамбено – пословним зградама на територији Града.

  Више
 • 19
  јун
  Oдржана 95. седница Градског већа

  У Зајечару је одржана 95. седница Градског већа, на којој су усвојени годишњи Извештај о раду и Финансијски извештај Центра за социјални рад у Зајечару, за прошлу годину.

  Више
 • 21
  мај
  Одржана 93.седница Градског већа у Зајечару

  У Зајечару је одржана 93. седница Градског већа на којој су усвојени извештаји о раду и финансијском пословању Здравствене установе Апотека „Зајечар“ за 2018. годину. Дата је сагласност и на План рада ове установе за 2019. годину.

  Више
 • 07
  мај
  Одржана 92.седница Градског већа града Зајечара

  Данас је одржана 92.седница Градског већа града Зајечара. Већници су усвојили Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о комуналном уређењу на територији града, као и Решења о усвајању Извештаја о раду Историјског архива “Тимочка Крајина“ Зајечар за 2018. годину,

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.