Вести

„Ауто школа Стоп“ победник турнира  „Куп града Зајечара 2019“

„Ауто школа Стоп“ победник турнира „Куп града Зајечара 2019“

Победник турнира „Куп града Зајечара 2019“ у малом фудбалу је екипа „Ауто школа Стоп“, која је у финалу победила екипу „Ветерана“ резултатом 4:0.

Прелазни пехар и награда од 150 хиљада динара отишла је у руке фудбалерима „Ауто школе Стоп“ из Зајечара. Екипа „Ветерана“ освојила је друго место и награду од 100 хиљада динара. Треће место и награда од 50 хиљада динара припала је екипи „Грљан“.

Победницима је награде уручио помоћник градоначелника за омладину и спорт Милан Станковић.

Под покровитељством града Зајечара други пут по реду одржан је турнир у малом фудбалу „Куп града Зајечара“ на Поповој плажи. Услови за игру су ове године били бољи него прошле, замењена је комплетна расвета.

„Куп града Зајечара 2019“ је само једна у низу спортских манифестација која се ове године организовала и одржала у граду Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.