Вести

Почиње Међународна ликовна колонија „Гамзиград 2019“

Почиње Међународна ликовна колонија „Гамзиград 2019“

Међународна ликовна колонија „Гамзиград 2019“, 26. по реду, биће организована од 20. до 28.августа у Гамзиградској бањи.

Колонија ће свечано бити отворена изложбом радова са прошлогодишње, 25. ликовне колоније „Гамзиград 2018“, у уторак 20.августа , у 20:00 сати у Клубу културе „Наше место“ у Котлујевцу.

Организатор колоније је Народно позориште Тимочке Крајине - Центар за културу „Зоран Радмиловић“, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 14
  апр
  Министар Недимовић у посети газдинству у Гамзиграду

  Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић, у пратњи члана Привременог органа Срђана Недељковића и председника Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Борског и Зајечарског округа Дејана Тошића,посетио је пољопривредно газдинство Љубише Михајловића у Гамзиграду.

  Више
 • 23
  мај
  Одржан 11.Ђурђевдански сабор у Гамзиграду

  Ђурђевдански сабор у Гамзиграду поприма традиционални карактер, а његово једанаесто издање окупило је протекле суботе културно-уметничка друштва: „Слога" Вражогрнац, "Ново Селиште" Бор, "Прераст" Штубик- Неготин, "Ромулијана" Гамзиград, као и госте из Бугарске, Фолклорни ансамбл "Жарава" из Видина.

  Више
 • 23
  мај
  Реконструисане просторије МЗ Гамзиград

  Мештанима Гамзиграда на коришћење су предате реконструисане просторије Месне заједнице. Просторије је симболично отворио градоначелник Велимир Огњеновић.

  Више
 • 02
  окт
  Равномеран развој сеоских и градских средина

  Радови се настављају и у другим зајечарским селима, па ће тако у Гамзиграду сем атарских путева бити сређене и зелене површине. Градоначелник Велимир Огњеновић уручио је на поклон Месној заједници у Гамзиграду тример.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.