Вести

Почиње Међународна ликовна колонија  „Гамзиград 2019“

Почиње Међународна ликовна колонија „Гамзиград 2019“

Међународна ликовна колонија „Гамзиград 2019“, 26. по реду, биће организована од 20. до 28.августа у Гамзиградској бањи.

Колонија ће свечано бити отворена изложбом радова са прошлогодишње, 25. ликовне колоније „Гамзиград 2018“, у уторак 20.августа , у 20:00 сати у Клубу културе „Наше место“ у Котлујевцу.

Организатор колоније је Народно позориште Тимочке Крајине - Центар за културу „Зоран Радмиловић“, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 30
    јан
    Отворен Омладински клуб у Гамзиграду

    У селу Гамзиград код Зајечара отворен је Омладински клуб, с циљем да млади људи на овом месту реализују своје активности и да имају где да проводе слободно време, као и да кроз своје идеје покушају да унапреде ствари у својим локланим заједницама.

    Више
  • 08
    мај
    Чувар традиције: Одржан 15. „Ђурђевдански сабор” у Гамзиграду

    Организовањем 15. „Ђурђевданског сабора” у Гамзиграду, јуче је настављено успешно организовање манифестација које негују традиционално стваралаштво на подручју града Зајечара.

    Више
  • 20
    авг
    Свечано отварање 27. Сабора ликовних уметника у Зајечару

    У Галерији Центра за културу у Котлујевцу у петак 20. августа у 20.00х сати, свечано ће бити отворен 27. Сабор ликовних уметника у Зајечару , који ће бити одржан од 20. до 27. августа и окупиће десетак уметника из Србије. Селектор колоније је уметнички фотограф Рајко Каришић.

    Више
  • 14
    апр
    Министар Недимовић у посети газдинству у Гамзиграду

    Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић, у пратњи члана Привременог органа Срђана Недељковића и председника Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Борског и Зајечарског округа Дејана Тошића,посетио је пољопривредно газдинство Љубише Михајловића у Гамзиграду.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.