Вести

У Великој Јасикови 17. и 18. јула 2. Фестивал Влашке лепоте Балкана

У Великој Јасикови 17. и 18. јула 2. Фестивал Влашке лепоте Балкана

У Великој Јасикови 17. и 18. јула биће одржан 2. Фестивал Влашке лепоте Балкана. У оквиру ове дводневне манифестације посетиоци ће моћи да уживају у богатом и разноврсном програму. Тако ће се 17. јула одржати: у 16.00 часова Такмичење у припреми качамака, у 17.00 часова Изложба влашке традиционалне трпезе, у 19.00 часова Такмичење извођача изворних влашких песама, након чега ће публика моћи да ужива у наступу фолклорних група Градског фолклорног ансамбла „ЗО-РА“, као и Фолкорне секције Друштва Рома из Зајечара.

Следећег дана, у четвртак 18. јула, програм ће почети у 20.00 часова атрактивним Избором за најлепшу Влајну Балкана, након чега ће манифестацију за ову годину затворити концерт познате естрадне уметнице Катарине Живковић.

Фестивал Влашке лепоте Балкана и ове године организује Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ под покровитељством Града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.