Вести

Oдржани 2. Петровдански дани у Грлишту

Oдржани 2. Петровдански дани у Грлишту

У Грлишту су протеклог викенда одржани 2. Петровдански дани. Манифестација је почела у петак традицоналном игранком, а наставила се у суботу богатим културно –уметничким програмом. Наступили су Градски фолклорни ансамбл „ЗОРА“ из Зајечара, Фолклорна секција „Друштва Рома“ Зајечар , културно-уметничка друштва: „Пензионер“ из Зајечара , „Граничар“ из Халова и Драган Урошевић, здравичар из Копривнице.

Окупљене мештане Грлишта, њихове госте и учеснике програма поздравио је Бобан Костић, заменик председника Скупштине града . Организатор манифестације је Народно позориште Тимочке Крајине-Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у сарадњи са месном заједницом Грлиште, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 10
  јул
  2. Петровдански дани у Грлишту

  У Грлишту ће од 12.до 14.јула бити одржани 2. Петровдански дани. Манифестација ће почети у петак у 21:00 сат традицоналном игранком, а наставиће се у суботу, 13.јула културно –уметничким програмом који почиње у 20:00 сати.

  Више
 • 17
  јул
  Духовна и материјална обнова манастира Грлиште

  Манастирском богослужењеу присуствовали су представници Града Зајечара, Милан Станковић помоћник градоначелника Зајечара за омладину, спорт и верске заједнице и председник Скупштине града Стефан Занков.

  Више
 • 12
  нов
  Огњеновић: Заштитићемо зајечарска села од поплава

  Наставља се сређивање зајечарске инфраструктуре. Уређење два атарска пута дужине шест километара, као и уређење корита Грлишке реке и Нешића потока, само су неки од инфраструктурних радова, који се тренутно изводе у Грлишту.

  Више
 • 03
  јун
  Огњеновић: Настављамо радове у зајечарским селима

  У склопу акције реконструкција уличних расвета у зајечарским селима, данас су настављени радови на реконструкцији уличне расвете у селу Грлишту, надомак Зајечара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.