Вести

2. Петровдански дани у Грлишту

2. Петровдански дани у Грлишту

У Грлишту ће од 12.до 14.јула бити одржани 2. Петровдански дани. Манифестација ће почети у петак у 21:00 сат традицоналном игранком, а наставиће се у суботу, 13.јула културно –уметничким програмом који почиње у 20:00 сати.

Наступиће Градски фолклорни ансамбл „ЗОРА“ из Зајечара, Фолклорна секција „Друштва Рома“ Зајечар , културно-уметничка друштва: „Пензионер“ из Зајечара и „Граничар“ из Халова и Драган Урошевић, здравичар из Копривнице. Манифестација се завршава у недељу ноћним турниром у малом фудбалу.

Организатор манифестације је Народно позориште Тимочке Крајине-Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у сарадњи са месном заједницом Грлиште, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.