Вести

Сеоске спортске игре 6.јула на Поповој плажи у Зајечару!

Сеоске спортске игре 6.јула на Поповој плажи у Зајечару!

У суботу 6. јула на Поповој плажи у Зајечару биће одржане Сеоске спортске игре Спортског савеза Србије.

Спортском савезу града Зајечара припала је част да буде један од само шест градова домаћина у којима ће бити одржане квалификације за финале републичких игара.

Учествују села са територије града Зајечара, свака екипа састоји се од 15 чланова, десет мушкараца и пет жена, који ће се надметати у 10 дисциплина: бацање камена с рамена, надвлачење конопца, обарање руку, фудбал, одбојка, надвлачење штапа, шах, скок у даљ из места, полигон - трчање с препрекама, народно рвање.

Свечано отварање Сеоских спортских игара заказано је за 9 сати, а игре ће отворити председник Спортског савеза Србије и златни српски олимпијац Давор Штефанек.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 03
  дец
  Зајечар: Програм раног откривања деформитета кичме и стопала код деце

  Град Зајечар и Спортски савез града Зајечара започели су реализацију програма „Процена постуралног статуса фотометријском методом и препорука вежби корективне гимнастике код деце основношколског узраста на територији града Зајечара“.

  Више
 • 10
  окт
  "Мали сајам спорта у Зајечару" -Препуна хала на Краљевици!

  Манифестација „Мали сајам спорта“ одржана је у хали на Краљевици у Зајечару. Препуна сала малишана и спортиста показала је да се у граду Зајечару млади итекако баве спортом.

  Више
 • 27
  апр
  Штефанек у Зајечару

  Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек, са сарадницима посетио је Зајечар и био гост Спортског савеза града Зајечара где се, том приликом састао са представницима Спортских савеза са територије Тимочке Крајине.

  Више
 • 22
  јун
  Дипломе за најуспешније младе спортисте!

  Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана свечаност поводом завршетка спортских такмичења у школској 2016/17.години. Овом приликом су најуспешнијим појединцима и школским екипама уручене дипломе Спортског савеза града Зајечара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.