Вести

Округли сто о Нацрту Локалног антикорупцијског плана града Зајечара

Округли сто о Нацрту Локалног антикорупцијског плана града Зајечара

Округли сто о Нацрту Локалног антикорупцијског плана града Зајечара биће одржан у малој сали Градске управе, 13. маја 2019. године, са почетком у 11 сати.

На овом скупу биће представљен Нацрт Локалног антикорупцијског плана града Зајечара и најављени даљи кораци -доношење плана и формирање радног тела која ће пратити његово спровођење.

На скупу ће уводне речи и сва потребна објашњења заинтересованим учесницима и медијима дати представници града Зајечара, чланови Радног тима и представници Сталне конференције градова и општина.

Округли сто означиће завршетак јавне расправе о Нацрту Локалног антикорупцијског плана, која је трајала од 25. априла, током које су грађани, удружења, стручне асоцијације, синдикати, медији, политичке странке и сви други заинтересовани могли да поднесу предлоге за измене и допуне овог документа.

Нацрт Локалног антикорупцијског плана израдио је Радни тим који је формирао град Зајечар, уз подршку Сталне конференције градова и општина. Нацрт је доступан на сајту града http://www.zajecar.info/files/document/2019/4/LAP_lokalni_antikorupcijski_plan_grada_Zaje%C4%8Dara-Javna_rasprava.pdf

У складу са препорукама Агенције за борбу против корупције, Нацрт је израђен у партиципативном поступку и у складу са Моделом који је Агенција израдила 2017. године и препоручила га свим јединицама локане самоуправе.

Радни тим за израду ЛАП-а чинили су: пет представника органа града Зајечара, других органа јавне власти и јавних служби, као и два представника удружења грађана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 25
  јан
  За подршку запошљавању 11,22 милиона динара

  На данас одржаној седници Градског већа донет је Закључак о усвајању Локалног акционог плана запошљавања града Зајечара за 2017.годину. Овим обимним документом, који садржи комплетну SWAT анализу за финансирање активне политике запошљавања у градском буџету опредељено је 11,22 милиона динара.

  Више
 • 17
  мај
  Зајечарски матуранти отплесали свој плес!

  Матуранти четири зајечарске средње школе, њих 510, отплесали су данас на централном градском тргу, свој матурантски плес. Зајечар се тако поново придружило европским градовима широм континента који учествују у акцији „Еуропеан Qуадрилле Данце Фестивал”, која се у нашем граду одржава од 2007. године.

  Више
 • 16
  мај
  Сутра плешу зајечарски матуранти!

  У Зајечару се у петак, 17. маја, тачно у подне на централном градском тргу игра традиционални Матурантски плес или „European qadrille dance festival“ , који ученици завршних разреда средњих школа истовремено играју у градовима широм Европе.

  Више
 • 15
  мај
  Capitol Park Zaječar -СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ

  11:00 - 22:00 сати - Бесплатан Chimney колач за све посетиоце само уз купоне које деле наше хостесе (док трају залихе) 11:00 - 22:00 сати - Бесплатне слане и слатке кокице за све посетиоце (док трају залихе)

  Више
 • 15
  мај
  Хуманитарни концерт за малог Богдана Гицовића из Зајечара

  У недељу 19. маја 2019. у сали Центра за културу у Котлујевцу, биће одржан хуманитарни концерт за малог Богдана Гицовића из Зајечара. Почетак концерта је у 17 сати, а цена улазнице је 200 динара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.