Вести

Одржана 92.седница Градског већа града Зајечара

Одржана 92.седница Градског већа града Зајечара

Данас је одржана 92.седница Градског већа града Зајечара.
Већници су усвојили Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о комуналном уређењу на територији града, као и Решења о усвајању Извештаја о раду Историјског архива “Тимочка Крајина“ Зајечар за 2018. годину, Решења о усвајању Извештаја о финансијском пословању Историјског архива “Тимочка Крајина“ Зајечар за 2018. годину, Решења о давању сагласности на План и Програм рада Историјског архива “Тимочка Крајина“ Зајечар за 2019. годину и Решења о давању сагласности на Финансијски план за 2019. годину Историјског архива “Тимочка Крајина“ Зајечар.

На седници је усвојен и Нацрт Решења о разрешењу и именовању чланова Управног одбора Предшколске установе „Ђулићи“ у Зајечару, предлог Решења о начину коришћења јавне гараже у улици Булевар др Зорана Ђинђића у Зајечару, предлог Решења о изменама о образовању и именовању Савета за безбедност саобраћаја Града Зајечара.

Већници су дали сагласност и на предлог Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији града Зајечара за 2019. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 28
  нов
  Одржана 118. седница Градског већа града Зајечара

  Већници су усвојили нацрт Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину за 2020. годину, као и нацрт Одлуке о утврђивању коефицијената за непокретности по зонама и просечних цена одговарајућих непокретности

  Више
 • 22
  нов
  117. седница Градског већа: Усвојено више важних одлука

  У Зајечару је одржана 117. седница Градског већа. Већници су усвојили Нацрт Одлуке о контроли пријема и реализације донација града Зајечара као и Нацрт Одлуке о измени Одлуке о општем кућном реду у стамбеним и стамбено – пословним зградама на територији Града.

  Више
 • 19
  јун
  Oдржана 95. седница Градског већа

  У Зајечару је одржана 95. седница Градског већа, на којој су усвојени годишњи Извештај о раду и Финансијски извештај Центра за социјални рад у Зајечару, за прошлу годину.

  Више
 • 21
  мај
  Одржана 93.седница Градског већа у Зајечару

  У Зајечару је одржана 93. седница Градског већа на којој су усвојени извештаји о раду и финансијском пословању Здравствене установе Апотека „Зајечар“ за 2018. годину. Дата је сагласност и на План рада ове установе за 2019. годину.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.