Вести

Одржана 91.седница Градског већа у Зајечару

Одржана 91.седница Градског већа у Зајечару

Одржана је 91.седница Градског већа у Зајечару.

Чланови Градског већа усвојили су Нацрт одлуке о прихватању преноса права јавне својине на непокретностима од Републике Србије на град Зајечар без накнаде, Нацрт одлуке о допуни одлуке о снабдевању водом за пиће на територији града, Нацрт годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2019. годину.

Већници су усвојили и Извештаје о раду, финансијски извештај за прошлу годину и план рада и финансијски план за 2019. годину Народног музеја „Зајечар“, закључак о повлачењу Извештаја о пословању за 2018. годину, као и Програм рада и финансијки план за ову годину Туристичке организације града Зајечара.

На 91.седници Градског већа усвојен је и предлог решења о образовању Комисије за спровођење поступка прибављања непокретности у јавну својину града Зајечара путем размене, непосредном погодбом, као и Предлог закључка о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину града Зајечара путем размене непосредном погодбом и давања сагласности за закључење споразума о раскиду уговора о давању грађевинског земљишта у закуп.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.