Вести

Одржана 91.седница Градског већа у Зајечару

Одржана 91.седница Градског већа у Зајечару

Одржана је 91.седница Градског већа у Зајечару.

Чланови Градског већа усвојили су Нацрт одлуке о прихватању преноса права јавне својине на непокретностима од Републике Србије на град Зајечар без накнаде, Нацрт одлуке о допуни одлуке о снабдевању водом за пиће на територији града, Нацрт годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2019. годину.

Већници су усвојили и Извештаје о раду, финансијски извештај за прошлу годину и план рада и финансијски план за 2019. годину Народног музеја „Зајечар“, закључак о повлачењу Извештаја о пословању за 2018. годину, као и Програм рада и финансијки план за ову годину Туристичке организације града Зајечара.

На 91.седници Градског већа усвојен је и предлог решења о образовању Комисије за спровођење поступка прибављања непокретности у јавну својину града Зајечара путем размене, непосредном погодбом, као и Предлог закључка о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину града Зајечара путем размене непосредном погодбом и давања сагласности за закључење споразума о раскиду уговора о давању грађевинског земљишта у закуп.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 19
  јун
  Oдржана 95. седница Градског већа

  У Зајечару је одржана 95. седница Градског већа, на којој су усвојени годишњи Извештај о раду и Финансијски извештај Центра за социјални рад у Зајечару, за прошлу годину.

  Више
 • 21
  мај
  Одржана 93.седница Градског већа у Зајечару

  У Зајечару је одржана 93. седница Градског већа на којој су усвојени извештаји о раду и финансијском пословању Здравствене установе Апотека „Зајечар“ за 2018. годину. Дата је сагласност и на План рада ове установе за 2019. годину.

  Више
 • 07
  мај
  Одржана 92.седница Градског већа града Зајечара

  Данас је одржана 92.седница Градског већа града Зајечара. Већници су усвојили Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о комуналном уређењу на територији града, као и Решења о усвајању Извештаја о раду Историјског архива “Тимочка Крајина“ Зајечар за 2018. годину,

  Више
 • 27
  феб
  Одржана 83. седница Градског већа у Зајечару

  На седници је усвојен Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације постројења за прераду отпадних вода из производног погона пивара „Хеинекен Србија“.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.