Вести

Светски дан позоришта биће обележен и у Зајечару

Светски дан позоришта биће обележен и у Зајечару

Поводом Светског дана позоришта у среду 27.марта у зајечарском театру биће изведена представа „Блискост“ Патрика Марбера у режији Снежане Удицки.

Играју: Наташа Петровић, Ана Бретшнајдер, Милош Танасковић и Милош Ђуричић. Почетак је у 20:00 сати а цена улазнице је 100 динара.

Светски Дан позоришта обележава се 27. марта на иницијативу Међународног позоришног института од 1961. године.

Тога дана у зајечарском театру као и у позориштима широм света биће прочитана традиционална порука коју увек пише позоришна личност светског угледа. Ове године читаће се порука Карлоса Селдрана, режисера, драмског писца и позоришног педагога са Кубе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 24
  мај
  Отворен 34. Фестивал младих песника „Дани поезије“

  У препуној сали зајечарског театра отворен је 34. Фестивал младих песника „Дани поезије“. Окупљење песнике, ученике зајечарских основних школа и њихове наставнике у име града и име установе поздравио је Владимир Ђуричић

  Више
 • 24
  апр
  Пријем за чланове Позоришне трупе из провинције Хенан

  Заменица градоначелника Зајечара Марина Милић изразила је задовољство због посете делегације из Кине. Том приликом, Милић је истакла да јој је драго што ће чланови позоришне трупе из провинције Хенан учествовати на дечјем позоришном фестивалу „ЗајеЧАР“.

  Више
 • 13
  мар
  Зајечар ће ускоро добити свој први мјузикл !

  О томе су са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем разговарали глумац Десимир Станојевић и директор зајечарског театра Владимир Ђуричић и добили подршку градоначелника за овај пројекат .

  Више
 • 29
  јан
  Мјузикл “Цигани лете у небо” у Зајечару

  Поводом Дана Народног позоришта Тимочке Крајине “Зоран Радмиловић” , у суботу 2.фебруара 2019.године у зајечарском театру биће изведен мјузикл “Цигани лете у небо” Народног позоришта Ниш.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.