Вести

Зајечар: Представа “Зашто и како убити мужа”

Зајечар: Представа “Зашто и како убити мужа”

На сцени зајечарског театра у уторак 26.марта можете погледати представу “Зашто и како убити мужа” по мотивима књиге Антонија Амурија, у адаптацији и режији Радета Вукотића. Играју: Наташа Аксентијевић и Пеђа Дамњановић.

Потстакнут бурним реакцијама нежног пола, чак и оптужбамаза мушки шовинизам, писац Антонио Амури написао је нови приручник намењен супругама које су успеле да преживе излазак предходног. У њему ће жене успети да пронађу на који тип супруга су осуђене, са подробним објашњењем понашања и маштовитим препорукама за уклањање. Ту ће се наћи различити типови супруга од кућног мајстора,хипохондра,сексуалног манијака, размаженог кретена...јер употребљаваног мужа ваља савесно уклонити зато што је супруг увек врло тражена роба.

Почетак ове урнебесне комедије је у 20:00 сати, а цена карте је 300 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 06
  мар
  Премијерно извођење представе „Блискост“ одушевило публику!

  Премијерно извођење представе „Блискост“ Патрика Марбера у режији Снежане Удицки зајечарска публика наградила је громогласним аплаузом у препуној сали Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“.

  Више
 • 28
  феб
  Премијера представе „Блискост“

  У уторак 5.марта на сцени зајечарског театра биће изведена премијера представе „Блискост“ Патрика Марбера у режији Снежане Удицки. Почетак представе Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ је у 20:00 сати, а цена карте је 300 динара.

  Више
 • 14
  јан
  Представа "Црвенкапа" у петак

  На сцени Народног позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" у Зајечару у петак 18.01.2019. године биће изведена представа за децу ,,ЦРВЕНКАПА”,

  Више
 • 10
  дец
  Представа "Примадоне" у Зајечару

  На сцени зајечарског Позоришта у уторак 11.децембра 2018.године од 20:00 сати биће изведена представа ПРИМАДОНЕ , у адаптацији и режији Ирфана Менсура. Играју Тања Бошковић и Рада Ђуричин.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.