Вести

Премијерно извођење представе „Блискост“ одушевило публику!

Премијерно извођење представе „Блискост“ одушевило публику!

Премијерно извођење представе „Блискост“ Патрика Марбера у режији Снежане Удицки зајечарска публика наградила је громогласним аплаузом у препуној сали Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“. Ова љубавна мелодрама са комичним елементима испунила је сва очекивања гледалаца: добар комад, сјајна режија,одлична глума. Улоге су поверене Наташи Петровић, Ани Бретшнајдер, Милошу Танасковићу и Милошу Ђуричићу.

Сарадник за сценски покрет и кореографију Петар Пјер Рајковић допринео је да „Блискост“ постане прави спектакл , а не обична вербална драма .Ако се томе додају ефектна сценографиија Мирка Стокића,костими Снежане Ковачевић, фотографије Татјане Галић Зетовић и дизајн видео материјала Павла Куновчића добија се целина једне феноменалне представе.

Редитељка представе Снежана Удицки истиче да јунаци представе у себичној жељи да добију више него што имају и што их чини срећним на крају изгубе све што имају.

“Наша представа на ироничан начин показује данашње схватање љубавне везе и поставља можда најбитнија питања а то су – зашто се плашимо блискости, да ли је уопште могућа потпуна блискост и ако јесте колико може да траје?“

Снежана Удицки додаје да је ово њена прва режија у зајечарском позоришту и да је сарадња са глумцима и креативним тимом била толико добра, да јој се чинило да сарађује са „дрим тимом“.

„Дрим тим “ је , што је најважније, испунио очекивања публике!

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 22
  мар
  Зајечар: Представа “Зашто и како убити мужа”

  На сцени зајечарског театра у уторак 26.марта можете погледати представу “Зашто и како убити мужа” по мотивима књиге Антонија Амурија, у адаптацији и режији Радета Вукотића. Играју: Наташа Аксентијевић и Пеђа Дамњановић.

  Више
 • 28
  феб
  Премијера представе „Блискост“

  У уторак 5.марта на сцени зајечарског театра биће изведена премијера представе „Блискост“ Патрика Марбера у режији Снежане Удицки. Почетак представе Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ је у 20:00 сати, а цена карте је 300 динара.

  Више
 • 14
  јан
  Представа "Црвенкапа" у петак

  На сцени Народног позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" у Зајечару у петак 18.01.2019. године биће изведена представа за децу ,,ЦРВЕНКАПА”,

  Више
 • 10
  дец
  Представа "Примадоне" у Зајечару

  На сцени зајечарског Позоришта у уторак 11.децембра 2018.године од 20:00 сати биће изведена представа ПРИМАДОНЕ , у адаптацији и режији Ирфана Менсура. Играју Тања Бошковић и Рада Ђуричин.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.