Вести

Премијерно извођење представе „Блискост“ одушевило публику!

Премијерно извођење представе „Блискост“ одушевило публику!

Премијерно извођење представе „Блискост“ Патрика Марбера у режији Снежане Удицки зајечарска публика наградила је громогласним аплаузом у препуној сали Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“. Ова љубавна мелодрама са комичним елементима испунила је сва очекивања гледалаца: добар комад, сјајна режија,одлична глума. Улоге су поверене Наташи Петровић, Ани Бретшнајдер, Милошу Танасковићу и Милошу Ђуричићу.

Сарадник за сценски покрет и кореографију Петар Пјер Рајковић допринео је да „Блискост“ постане прави спектакл , а не обична вербална драма .Ако се томе додају ефектна сценографиија Мирка Стокића,костими Снежане Ковачевић, фотографије Татјане Галић Зетовић и дизајн видео материјала Павла Куновчића добија се целина једне феноменалне представе.

Редитељка представе Снежана Удицки истиче да јунаци представе у себичној жељи да добију више него што имају и што их чини срећним на крају изгубе све што имају.

“Наша представа на ироничан начин показује данашње схватање љубавне везе и поставља можда најбитнија питања а то су – зашто се плашимо блискости, да ли је уопште могућа потпуна блискост и ако јесте колико може да траје?“

Снежана Удицки додаје да је ово њена прва режија у зајечарском позоришту и да је сарадња са глумцима и креативним тимом била толико добра, да јој се чинило да сарађује са „дрим тимом“.

„Дрим тим “ је , што је најважније, испунио очекивања публике!

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.