Вести

У Библиотеци „Светозар Марковић“ у Зајечару обележиће се предстојећи празник Дан жена

У Библиотеци „Светозар Марковић“ у Зајечару обележиће се предстојећи празник Дан жена

У Читалишту Матичне библиотеке „Светозар Марковић“, 7. марта у 18 часова, биће обележен предстојећи празник Дан жена, дружећи се са нашим суграђанкама, „Уз кафу – о жени...“ и осмомартовски времеплов, са темом жене, њихова културолошка еманципација и здравље.

Уважена гошћа – предавач биће прим. др Вера Најдановић Мандић, гинеколог – акушер.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 07
  јул
  "Свако скупштинско заседање је празник"

  Одборници Скупштине града прихватили су предлог да дипломирани економиста Бојан Трандафиловић и даље буде вршилац дужности директора ЈКП „Хигијена, као и да буде расписан конкурс за избор директора овог предузећа.

  Више
 • 24
  апр
  Пријем за чланове Позоришне трупе из провинције Хенан

  Заменица градоначелника Зајечара Марина Милић изразила је задовољство због посете делегације из Кине. Том приликом, Милић је истакла да јој је драго што ће чланови позоришне трупе из провинције Хенан учествовати на дечјем позоришном фестивалу „ЗајеЧАР“.

  Више
 • 24
  апр
  Одржана 23.Међународна смотра дечјег народног стваралаштва „ДЕНС“

  У Градскову је протеклог викенда одржана 23.Међународна смотра дечјег народног стваралаштва „ДЕНС“ на којој је учествовало око 400 деце из чак 13 културно - уметничких друштава са подручја градова Зајечар и Бор, као и из општина Неготин, Књажевац, Бољевац и Сокобања.

  Више
 • 23
  апр
  „Ко нема у вугла, гугла“

  Представа „Ко нема у вугла, гугла“ Књажевско-српског театра „Јоаким Вујић“ из Крагујевца одушевила је публику 10. Међународног позоришног фестивала за децу “ЗајеЧАР”.

  Више
 • 23
  апр
  Oтворен је Клуб културе у Центру за културу у Котлујевцу

  „Клуб културе у Котлујевцу биће од изузетног значаја, јер ће се користити за разне културне догађаје. Биће намењен за разне промоције, изложбе и друга културна дешавања“.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.