Вести

Град Зајечар на Сајму туризма у Београду

Град Зајечар на Сајму туризма у Београду

Под слоганом "Лето је ближе него што мислите" у Београду је почео 41. Сајам туризма, једна од најпопуларнијих сајамских манифестација коју сваке године обиђе више од 60.000 људи.

Своје туристичке потенцијале и понуду на овогодишњем Сајму туризма представља и град Зајечар.

Град Зајечар на овој манифестацији има два штанда. На једном је представљена туристичка понуда града, а на другом овогодишња Гитаријада. Туристичка понуда Зајечара базира се на културним, рекреативним, здравственим, спортским потенцијалима, природним лепотама овог дела Србије, које се пружају домаћим и страним посетиоцима.

Како кажу у Туристичкој организацији града Зајечара, понуда и туристички потенцијали нашег града привлаче пажњу посетиоца.

Поред Сајма туризма као централног догађаја упоредо се одржавају још три сајамске манифестације: хотелско-угоститељске опреме, вина и сувенира.

Сва четири сајма трају до недеље увече, а земља партнер је Бугарска.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.