Вести

Састанак у Министарству државне управе и локалне самоуправе: Унапређење квалитета услуга грађанима Зајечара

Састанак у Министарству државне управе и локалне самоуправе: Унапређење квалитета услуга грађанима Зајечара

На данас одржаном састанку у Министарству државне управе и локалне самоуправе градоначелник Ничић и сарадници су са министром Бранком Ружићем и државним секретаром Касаловићем размотрили пројекте којима ће град учествовати на конкурсима Министарства који предстоје у наредним месецима. Као приоритетни пројекти оцењени су обједињавање одељења градске управе у једној просторној целини, нови услужни центар, реконструкција кровне конструкције зграде градске управе те учешће МДУЛС у најзначајнијим градским манифестацијама а пре свега "Гитаријаде".

Изузетно квалитетним оцењена је и досадашња сарадња ГУ Зајечар и министарства као и значај града Зајечара за развој целокупне Тимочке Крајине. Министар Ружић је изузетно значајном оценио и иницијативу Зајечара, која је данас изнета на председништву СКГО, о новој категоризацији , по степену развијености, региона и локалних самоуправа у Србији.

Уговорена је и посета министра Ружића Зајечару до средине априла месеца.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.