Вести

Одржан хуманитарни концерт за малог Немању Јовановића

Одржан хуманитарни концерт за малог Немању Јовановића

У зајечарском театру синоћ је одржан хуманитарни концерт за малог Немању Јовановића и његову породицу.

Прикупљено је 35880,00 динара.

Људи добре воље, који су били у могућности ,донирали су и више пара од цене карте .

Зајечарци окупљени да би помогли малом Немањи и његовој породици у борби против тешке болести и за побољшање квалитета живота , уживали су у програму који су организовали Народно позориште Тимочке крајине-Центар за културу „Зоран Радмиловић и Школа аргентинског танга ,,Алегриа“ из Зајечара.

Осим плесача аргентинског танга из „Алегрие“, Саше Стаменковића и Татјане Пауновић, наступили су градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“, под руководством Маје Миленковић, Градски фолклорни ансамбл „ЗОРА“ чији је руководилац Ненад Петковић и наставници музичких школа из Зајечара и Неготина : Душан Ђорђевић, хармоника, Предраг Ристић, клавир и Владимир Васиљевић, кларинет.

Учесници програма и посетиоци показали су да није тешко бити хуман и да наше мало неком значи много!

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 27
  јул
  Oдржан концерт ''Срце за пријатеље''

  Синоћ је на зајечарском Тргу ослобођења одржан концерт групе Роктори, под називом ''Срце за пријатеље'', посвећен Драгану Степановићу Степи. Организатори су Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу ''Зоран Радмиловић'', а покровитељ Град Зајечар.

  Више
 • 24
  јул
  Роктори на Тргу ослобођења

  Зајечарски рок бенд Роктори одржаће у четвртак, 26.7.2018. године меморијални концерт посвећен Драгану Степановићу Степи, под називом ''Срце за пријатеље''.

  Више
 • 18
  јул
  „Вече севдаха“ одушевило публику на Поповој плажи у Зајечару

  Певачи из Тимочке Крајине Борис Станојевић, Миле Костадиновић Сафет, Вељко Миловановић и Обрен Николић, као и оркестар Ивана Костадиновића Цабе одушевили су зајечарску публику

  Више
 • 18
  јун
  Сања Илић & Балканика приредили спектакл на Поповој плажи!

  Чланови бенда одали су признање зајечарској публици која је све време певала са њима, а Сања Илић је концерт прогласио најуспешнијим концертом Балканике у овој години, како због атмосфере тако и због изузетно великог броја посетилаца.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.