Вести

„Basket 4 kids “ у Зајечару

„Basket 4 kids “ у Зајечару

Спортклуб покренуо је пројекат „Баскет 4 Кидс“, који ће, у сарадњи са градом Зајечаром, бити реализован у Спортској хали на зајечарској Краљевици, у недељу 3. фебруара.

Учесници на овом регионалном турниру у Зајечару су: Кошаркашки клуб „Младост 019″ и КК „Бин“ из Зајечара, као и КК „Баскет Бор“ и КК „Параћин“.

Спортска манифестација биће организована у недељу 3. фебруара од 9.00 до 16.00 сати, док је свечано отварање заказано за 11.00 часова.

Како напомињу организатори, свим навијачима у Спортској хали на Краљевици биће обезбеђени поклони (балони и слаткиши).

Основни циљ овог пројекта је да се млади посвете кошарци, да се охрабре да комуницирају и друже се. У исто време, та манифестација је идеална прилика за све, да виде колико се у свакој од земаља учесника, ради са млађим категоријама, али и колико деца напредују од турнира до турнира.

На турнирима „Баскет 4 Кидс“ који се одржавају на простору свих шест држава бивше Југославије учествују деца узраста до 13 година.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.