Вести

Домаћи филм ,,Јужни ветар

Домаћи филм ,,Јужни ветар" у сали Дома културе у Котлујевцу

У сали Дома културе у Котлујевцу од четвртка 15.11.2018. до недеље 18.11.2018.године можете погледати домаћи филм „Јужни ветар“ сценаристе и редитеља Милоша Аврамовића. Почетак пројекција овог филмског хита је од 16:00 сати, 18:30 и 21:00. Цена карте је 250 динара.

Играју: Милош Биковић, Драган Бјелогрлић, Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Христо Схопов, Иваило Захариев.

У животу Петра Мараша, младог припадника београдске аутомобилске мафије, ствари почињу да добијају смисао. Напушта родитељски дом и са дугогодишњом девојком Софијом се усељава у свој нови стан. Клан чији је припадник, а којим управља искусни „Цар“, добро „ради“. Посао је уигран, новца има довољно за све, а полиција им не прави проблеме.

Све ће се то променити када Мараш случајно украде погрешна кола.

„Овај сценарио представља резултат моје потребе да на поучан начин пренесем млађим генерацијама све оно што сам као клинац доживео и преживео 90-их година на улицама београдског насеља Миријево, окружен екстремним насиљем и сиромаштвом, у свету без хероја” поручује сценариста и редитељ Милош Аврамовић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.