Вести

Драмска радионица на енглеском језику у Зајечару

Драмска радионица на енглеском језику у Зајечару

Драмска радионица на енглеском језику " Let,s act English“ већ месец ипо дана успешно припрема драмски наступ .

Десетак полазника основношколског узраста увежбавају правилан изговор речи из дијалога у текстовима .Према речима руководиоца радионице , професорке енглеског језика Марине Јовановић , ово је одличан начин за учење и усавршавање енглеског језика, поготово конверзације.

Драмска радионица на енглеском језику , коју организују Установа Народно позориште Тимочке Крајине –Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару и Школа енглеског језика „English only“, потпуно је бесплатна, а упис нових полазника , узраста од 7 до 15 година, планиран је почетком 2019.године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 12
  јан
  ИПРАД радионица у Зајечару: Преко 120 учесника!

  У препуној великој сали Скупштине града Зајечара јуче, 11. јануара одржана је информативна радионица на тему “Имплементација ИПАРД мере М1 -Инвестиција у физичку имовину пољопривредних газдинстава“.

  Више
 • 07
  нов
  Унапређење пољопривредне производње Тимочке регије у Зајечару

  „Изазови савременог тржишта пољопривредних и прехрамбених производа“ и „ИПАРД програм: могућности, изазови и капацитети на подручју Тимочке регије“ називи су радионица, које су одржане у Градској управи у Зајечару.

  Више
 • 30
  мај
  Олимпијски час у Зајечару

  Манифестација под називом ''Олимпијски час'' за зајечарске основце одржана је на градском Тргу Ослобођења, а свечаност је отворио помоћник градоначелника Зајечара Владислав Милојевић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.