Вести

Aудицијa за пријем нових чланова у Градско певачко друштво

Aудицијa за пријем нових чланова у Градско певачко друштво

Установа Народно позориште Тимочке Крајине - Центар за културу „Зоран Радмиловић“ организује аудицију за пријем нових чланова у Градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“.

Аудиција ће бити организована сваког понедељка и четвртка од 18:00 сати, у клубу Позоришта.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 27
  окт
  "Зоранов брк" у руке Вање Ејдус

  Треће вечери фестивала "Дани Зорана Радмиловића" публика је имала прилику да погледа представу "Бела кафа" Александра Поповића, Народног позоришта из Београда.

  Више
 • 26
  окт
  „Мрешћење шарана“ одушевило зајечарску публику

  Друге вечери Дана „Зорана Радмиловића“ фестивалска публика видела је комад једнод од најзнајачнијих и најбољих саверемених драмских писаца код нас. Публика је видела „Мрешћење шарана“ кроз призму Егона Савина.

  Више
 • 05
  мар
  О херојству и страдалништву Срба

  Глумац Народног позоришта из Београда, познати драмски уметник Тихомор Тика Арсић, јуче је, у скупштинској сали Града Зајечара, одржао књижевно историјски час, посвећен балканским и Првом светском рату...

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.