Вести

Прва Ролеријада и бициклијада: Одржан „Круг здравља“ у Котлујевцу

Прва Ролеријада и бициклијада: Одржан „Круг здравља“ у Котлујевцу

Прва ролеријада и бициклијада у Зајечару окупила је 195 учесника ове манифестације, али и велики број посматрача.

У име градоначелника и Градске управе присутне је поздравио помоћник градоначелника Милан Станковић. Отварајући „Круг здравља“, Станковић је изразио наду да ће ова манифестација постати традиционална.

-Могу са поносом да кажем да је град Зајецар град спорта. У нашем граду се одигравају бројни спортски догађаји, јуче смо имали крос, данас ролеријаду и бициклијаду, ту су и бројна друга спортска дешавања, а то и јесте наш циљ да децу и младе одвојимо од компјутера, да се што више баве спортом и буду здрави, рекао је Станковић.

Учесници манифестације „Круг здравља“ кретали су се трасом од Дома културе у Котлујевцу, Кејом 9. бригаде, а затим улицом Петра Кочића, Пожаревачком и улицом Добривоја Радосављевића Бобија до Дома културе.

У културно-уметничком програму, одржаном на платоу Дома културе у Котлујевцу, учествовали су: Дечији хор „Искрице“, КУД Друштва Рома из Зајечара и ученици Основне школе „Јован Јовановић Змај“ из Салаша.

Организатор манифестације је пета Месна заједница „Котлујевац“, а покровитељ Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.