Вести

Дечија недеља у Зајечару: Маскенбал ученика ОШ

Дечија недеља у Зајечару: Маскенбал ученика ОШ "Десанка Максимовић" - Здрава храна

У оквиру Дечије недеље која се ове године обележава под слоганом „Моје је право да живим срећно и здраво“ , предшколци и ученици првог и другог разреда ОШ “Десанка Максимовић” у Зајечару, организовали су маскенбал са темом здраве хране.

Градом је дефиловала група гроздова, које су малишани дочарали плавим, љубичастим и белим балонима уз зелене листове од папира, предивним костимима воћа и поврћа.

Сви присутни су уживали у веселим бојама, различитим креативним костимима воћа и поврћа и незаобилазним дечијим осмесима.

Дечија недеља је ове године прилика да се скрене пажња најшире јавности на проблем насиља над децом, а сви одговорни актери позову на чврсто и умрежено деловање у циљу нулте толеранције према насиљу и заштите сваког детета у нашем друштву.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.