Вести

Граду Зајечару бесповратна средства за унапређење женског иновационог предузетништва

Граду Зајечару бесповратна средства за унапређење женског иновационог предузетништва

У Влади Србије данас је потписан уговор између др Ненада Поповића министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој и Сунчице Лалић Стојановић помоћнице градоначелника испред Града Зајечара.

Овом приликом је потписан уговор којим се по пројекту ,,Фем-Ино,, граду Зајечару додељују бесповратна средства у износу од 5 милиона и 400 хиљада динара. Пројекат се реализује кроз обуке и путем доделе субвенција за 25 жена за иновације у пословању.

Министар Поповић је приликом потписивања уговора рекао да је важно да се жене што више баве иновацијама. Циљ пројекта ,,Фем-Ино,, је унапређење женског иновационог предузетништва.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.