Вести

Зајечару милион динара за планску документацију

Зајечару милион динара за планску документацију

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић уручила је данас 22. aвгуста уговоре о суфинансирању планских докумената председницима, градоначелницима и представницима 26 локалних самоуправа у Србији, вредне 29,5 милиона динара.

Уговор је у име Града Зајечара потписао Милан Станковић помоћник градоначелника.

Град Зајечар је конкурисао са Планом детаљне регулације привредне зоне „Запад“ у Зајечару, а у оквиру Јавног конкурса за доделу бесповратних средстава из буџета Републике Србије у 2018. години.

-Влада је издовојила око 30 милиона динара за помоћ градовима и општинама би како завршили планску документацију, пре свега, планове генералне регулације, односно да грађани могу лако да прибаве локацијске услове, рекла је овом приликом Зорана Михајловић.

Око 70 одсто Србије покривено је планским документима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.