Вести

Завршена је 52.Зајечарска Гитаријада! Били Ајдол разнео сцену! Победници –Алеја Великана! Foto: Saša Cvetković

Завршена је 52.Зајечарска Гитаријада! Били Ајдол разнео сцену! Победници –Алеја Великана!

Завршена је 52.Зајечарска Гитаријада!

52. Гитаријаду обележио је свакако чувени британски рокер Били Ајдол који је својим спектакуларним наступом одушевио све љубитеље роцка из целе Србије и региона. Краљевица је била препуна!

Сви путеви ка Зајечару били су загушени већ у поподневним сатима, док су обожаваоци стрпљиво чекали у километарским колонама.

Иако је, због упале плућа и синуса, морао да откаже концерте у Регенсбургу и Падови, Били је још једном показао приврженост српској публици – упркос лошем здравственом стању, одлучио је да пева на фестивалу са бесплатним улазом.

Плавокоси рок стар и његов бенд од самог изласка на бину ређали су хитове: Shock to the System, Dancing With Myself, Flesh for Fantasy, Scream, Rebel Yell, а један од најбољих гитариста на свету, Стеве Стивенс, с лакоћом је изводио гитарошке бравуре и солаже, на опште одушевљење фанова и присутних музичара.

-Хвала вам Србијо, били сте дивни вечерас, волим вас!, рекао је видно расположен и уз „White Wedding“ опростио се на крају Били Ајдол.

Част да наступе након Идола имали су финалисти Гитаријаде, а убедљиву победу однела је група Алеја Великана.

Одлична свирка Партибрејкерса претходила је насупу светске роцк звезде, док су, у самој завршници фестивала, негде пред зору наступили, увек пуни енергије, Дејан Цукић и Спори ритам бенд.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.