Вести

Јавни позив развојног програма ЕУ ПРО за доделу бесповратних средстава микро и малим предузећима

Јавни позив развојног програма ЕУ ПРО за доделу бесповратних средстава микро и малим предузећима

Нови програм ЕУ ПРО који финансира Европска унија објавио јавни позив за предлоге пројеката за набавку опреме и увођење услуга за предузетнике, микро и мала предузећа.

Циљ Позива је повећан тржишни потенцијал, допринос ланцу вредности и отварање нових радних места а самим тим и повећана конкурентност предузећа.

Позив, за који су одвојена значајна финансијска средства, је отворен за предузетнике и предузећа чија је претежна делатност поизводња или пружање ИТ услуга, која су регистрована у периоду од 2013. до 2017. године која су спремна да подрже развој своје заједнице друштвено-одговорним пословањем.

Инфо сесија која ће олакшати процес пријаве се у Зајечару организује у уторак, 12.јуна 2018.године у Регионалној агенцији за развој источне Србије у 10 сати.

Детаљне информације о Позиву могу се наћи на интернет страници програма www.eupro.org.rs.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.