Вести

Одржана 52.седница Градског већа у Зајечару

Одржана 52.седница Градског већа у Зајечару

Јуче је одржана 52. седница Градског већа града Зајечара.

Већници су на седници усвојили Нацрт одлуке о Завршном рачуну буџета града Зајечара за прошлу годину. Усвојен је и Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације постројења за прераду отпадних вода из производног погона пиваре “Хеинекен Србија” у Зајечару.

Већници су једногласно усвојили и Нацрт Одлуке о приступању изради Локалног антикорупцијског плана града Зајечара.

Разматрани су и усвојени Предлог решења о утврђивању текста Конкурса за расподелу средстава за суфинансирање пројеката програма рада удружења за 2018. годину са конкурсом.

Усвојен је Предлог решења о именовању Комисије за разматрање предлога пројеката у области јавног информисања на територији града Зајечара у 2018. години.

Већници су усвојили и Предлог Закључка о измени Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине града Зајечара за 2018. годину, као и Предлог Закључка о висини накнаде за рад мртвозорника.

Са дневног реда повучени су Нацрти решења о престанку мандата и именовању председника и чланова Управног и Наџорног одбора Народног музеја “Зајечар”, Историјског архива “Тимочка Крајина”, Установе Апотека “Зајечар”, Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.