Вести

Одржана 52.седница Градског већа у Зајечару

Одржана 52.седница Градског већа у Зајечару

Јуче је одржана 52. седница Градског већа града Зајечара.

Већници су на седници усвојили Нацрт одлуке о Завршном рачуну буџета града Зајечара за прошлу годину. Усвојен је и Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације постројења за прераду отпадних вода из производног погона пиваре “Хеинекен Србија” у Зајечару.

Већници су једногласно усвојили и Нацрт Одлуке о приступању изради Локалног антикорупцијског плана града Зајечара.

Разматрани су и усвојени Предлог решења о утврђивању текста Конкурса за расподелу средстава за суфинансирање пројеката програма рада удружења за 2018. годину са конкурсом.

Усвојен је Предлог решења о именовању Комисије за разматрање предлога пројеката у области јавног информисања на територији града Зајечара у 2018. години.

Већници су усвојили и Предлог Закључка о измени Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине града Зајечара за 2018. годину, као и Предлог Закључка о висини накнаде за рад мртвозорника.

Са дневног реда повучени су Нацрти решења о престанку мандата и именовању председника и чланова Управног и Наџорног одбора Народног музеја “Зајечар”, Историјског архива “Тимочка Крајина”, Установе Апотека “Зајечар”, Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 08
  јун
  Одржана 53.седница Градског већа града Зајечара

  У Зајечару је одржана 53. седница Градског већа на којој је усвојен Нацрт Одлуке о окончању поступка ликвидације над Установом за спорт „Зајечар“ у ликвидацији.

  Више
 • 20
  апр
  Одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару

  У четвртак, 19. априла одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару. Већници су усвојили Нацрт Одлуке о ангажовању екстерног ревизора за обављање екстерне ревизије Завршног рачуна буџета града Зајечара за 2017. годину...

  Више
 • 08
  феб
  Одржана 34. седница Градског већа

  У Зајечару је 7. фебруара одржана је 34. седница Градског већа, на којој је усвојен Нацрт Одлуке о измени Одлуке о оснивању Савета за младе града Зајечара, као и Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације привредне зоне „Запад“ у Зајечару.

  Више
 • 09
  јан
  Одржана 30. седница Градског већа

  У Зајечару је одржана 30. седница Градског већа. Већници усвојили Нацрт Решења о усвајању почетног ликвидационог биланса Позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ – у ликвидацији Зајечар.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.