Вести

Представа „Из почетка“  и пантомима „Линија“ одушевиле зајечарску позоришну публику

Представа „Из почетка“ и пантомима „Линија“ одушевиле зајечарску позоришну публику

На сцени позоришта “Зоран Радмиловић” Ана Танасковић и Милош Танасковић бриљирали су синоћ у улогама младог новинара и његове запостављене супруге у психолошкој дуо драми по мотивима комада Сqуаре Оне оскаровца нашег порекла Стива Тешића. Позоришна представа „Из почетка” говори о савременим мушко-женским односима, прича о прихватању, амбицији и о породици.

У наставку представе Ана Танасковић маестрално је извела монодрамску пантомиму „Линија“чија је и ауторка. Тако нешто зајечарска публика није имала прилику да види до сада и била је одушевљена Аниним имитацијама и акробацијама.

Представа је рађена по мотивима цртаног филма „Ла Линеа”. Прати животни пут једне жене-Линије, која наилази на животне препреке и савладава их ходајући својом већ исцртаном путањом. Језик који користи је универзалан и разумљив широм света.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.