Вести

Одржана 16. седница Скупштине града Зајечара

Одржана 16. седница Скупштине града Зајечара

У Зајечару је одржана 16. по реду, седница Скупштине Града Зајечара.

Овом приликом одборници су расправљали по питању две тачке које су се нашле на дневном реду.

Усвојен је Претрес Предлога Решења о давању сагласности на Измене Плана и Програма пословања Јавног комунално – стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2018. годину и Претрес Предлога Решења о усвајању годишњег Ликвидационог извештаја Јавног предузећа „Дирекција за изградњу“ Зајечар, у ликвидацији.

Директор Јавно комунално стамбеног предузећа Иван Жикић појаснио је одборницима ову прву измену Плана и програма пословања овог предузећа за ову годину. Основни разлог корекције, односно измене Плана пословања је предстојећа лицитација покретне имовине Топлане у стечају, односно топлотних подстаница и друге опреме које они користе у пословању више година уназад.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.