Вести

Одржана 16. седница Скупштине града Зајечара

Одржана 16. седница Скупштине града Зајечара

У Зајечару је одржана 16. по реду, седница Скупштине Града Зајечара.

Овом приликом одборници су расправљали по питању две тачке које су се нашле на дневном реду.

Усвојен је Претрес Предлога Решења о давању сагласности на Измене Плана и Програма пословања Јавног комунално – стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2018. годину и Претрес Предлога Решења о усвајању годишњег Ликвидационог извештаја Јавног предузећа „Дирекција за изградњу“ Зајечар, у ликвидацији.

Директор Јавно комунално стамбеног предузећа Иван Жикић појаснио је одборницима ову прву измену Плана и програма пословања овог предузећа за ову годину. Основни разлог корекције, односно измене Плана пословања је предстојећа лицитација покретне имовине Топлане у стечају, односно топлотних подстаница и друге опреме које они користе у пословању више година уназад.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 16
  мар
  Обавештење -Седница Скупштине града Зајечара

  У складу са Одлуком Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама за скупове на којима је више од 50 људи, председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков предложиће данас, а у складу са Пословником, да се иста одржи без присуства јавности и медија.

  Више
 • 14
  феб
  Одржана 35.седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 35.седница Скупштине града. Ненад Динуловић, дипломирани правник из Зајечара, нови је в. д. директор Центра за социјални рад.

  Више
 • 09
  мај
  Одржана 25. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 25. седница Скупштине града Зајечара. На седници је усвојена прва измена и допуна буџета града за 2019. годину са изменом кадровског плана за ову годину.

  Више
 • 18
  дец
  Одржана 21. седница Скупштине града Зајечара

  Валентина Ђуричић, начелница Одељења за буџет и финансије је образлажући ову одлуку истакла да су укупни приходи и примања за 2019. годину предвиђени у износу од 3.823.780.214 динара

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.