Вести

Одржана 16. седница Скупштине града Зајечара

Одржана 16. седница Скупштине града Зајечара

У Зајечару је одржана 16. по реду, седница Скупштине Града Зајечара.

Овом приликом одборници су расправљали по питању две тачке које су се нашле на дневном реду.

Усвојен је Претрес Предлога Решења о давању сагласности на Измене Плана и Програма пословања Јавног комунално – стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2018. годину и Претрес Предлога Решења о усвајању годишњег Ликвидационог извештаја Јавног предузећа „Дирекција за изградњу“ Зајечар, у ликвидацији.

Директор Јавно комунално стамбеног предузећа Иван Жикић појаснио је одборницима ову прву измену Плана и програма пословања овог предузећа за ову годину. Основни разлог корекције, односно измене Плана пословања је предстојећа лицитација покретне имовине Топлане у стечају, односно топлотних подстаница и друге опреме које они користе у пословању више година уназад.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 09
  мај
  Одржана 25. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 25. седница Скупштине града Зајечара. На седници је усвојена прва измена и допуна буџета града за 2019. годину са изменом кадровског плана за ову годину.

  Више
 • 18
  дец
  Одржана 21. седница Скупштине града Зајечара

  Валентина Ђуричић, начелница Одељења за буџет и финансије је образлажући ову одлуку истакла да су укупни приходи и примања за 2019. годину предвиђени у износу од 3.823.780.214 динара

  Више
 • 07
  мај
  Одржана 15. седница Скупштине града Зајечара

  На одржаној седници Скупштине града Зајечара усвојена је Одлука о другом допунском буџету града за 2018. годину. Овом одлуком, укупан буџет града умањује се за 37.65 милиона динара и обухвата измене које се односе на донације од иностраних земаља.

  Више
 • 04
  апр
  Одржана 14. седница Скупштине града Зајечара

  Укупан буџет града Зајечара увећан је за 85 милиона 860 хиљада динара, тако да је после првог допунског буџета укупан приход града сада пројектован на две милијарде 481 милиона 729 хиљада динара док су укупни расходи две милијарде 440 милиона 422 хиљаде динара, одлучено је на седници Скупштине града Зајечара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.