Вести

Одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару

Одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару

У четвртак, 19. априла одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару.

Већници су усвојили Нацрт Одлуке о ангажовању екстерног ревизора за обављање екстерне ревизије Завршног рачуна буџета града Зајечара за 2017. годину, Нацрт Одлуке о давању сагласности на Одлуку о оснивању Огранка Апотеке и Јединица за издавање готових лекова као и усаглашавању са Законом о класификацији делатности и о регистру јединица разврставања.

Чланови Градског већа дали су сагласност на Статут Апотеке Зајечар, као и на Програм пословања Јавног комуналног предузећа “Хигијена” Зајечар за 2018. годину. Разматран је Предлог Одлуке о прихватању и суфинансирању пројекта “Капија наслеђа”.

Већници су усвојили Предлог Одлуке о учешћу Основне школе “Десанка Максимовић” из Зајечара у оквиру пројекта прекограничне сарадње Србија – Бугарска. Донета је одлука о именовању председника и чланова Савета за младе града Зајечара, као и измена Решења о образовању Комисије за израду Локалног акционог плана за младе. На седници Градског већа разматран је Предлог Решења о Организационог одбора 52. Гитаријаде.

Усвојен је и Предлог Јавног позива за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији града Зајечара за 2018. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.