Вести

33. Фестивал младих песника

33. Фестивал младих песника "Дани поезије"

Установа Народно позориште Тимочке крајине –Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар расписује конкурс за учешће на 33. Фестивалу младих песника „Дани поезије“, који је отворен до среде, 25. априла.

Право учешћа имају песници до 30 година старости који пишу на српском језику а немају објављену књигу.

Циклус од десет необјављених песама, потписан шифром и умножен у четири примерка, потребно је послати на адресу: Установа Народно позориште Тимочке крајине –Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар, Ул. Тимочке буне 16, 19000 Зајечар, са назнаком „За Фестивал младих песника“.

Песници чије радове одабере Стручни жири Фестивала, стичу право учешћа на 33. Фестивалу младих песника „Дани поезије“ који ће се одржати од 23. до 26. маја у Зајечару. Лауреат Фестивала стиче право на објављивање књиге. Рукописи се не враћају.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.