Вести

Одржана 12.седница Скупштине града

Одржана 12.седница Скупштине града

У Зајечару је јуче одржана 12. седница Скупштине града Зајечара, на којој су одборници, усвојили измене Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, као и Предлог Одлуке о окончању поступка ликвидације над Друштвом са ограниченом одговорношћу „Бизнис инкубатор центар Зајечар“ у Зајечару у ликвидацији.

Одборници су већином гласова дали сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2018. годину, као и сагласности на Посебан програм коришћења субвенција у износу од 5 милиона динара из буџета Града Зајечара Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2018. годину.

Одборници су усвојили и Решења о преносу права коришћења покретних ствари у јавној својини града Зајечара и упознали се за Записником Буџетске инспекције града Зајечара од 15. 12. 2017. године о контроли примене закона у области материјално финансијског пословања, наменског и законитог коришћења средстава код Народног музеја „Зајечар“ Зајечар за период од 1.1.2016. године до 29.11.2017. године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 18
  дец
  Одржана 9. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је у суботу, 16.decembra одржана je девета седница Скупштине града Зајечара на којој је после трочасовне дискусије усвојен Предлог одлуке о буџету града Зајечара за 2018. годину.

  Више
 • 02
  јун
  У Зајечару формирана нова власт -Бошко Ничић градоначелник

  На предлог Стефана Занкова председника Скупштине града, Бошко Ничић је изабран за градоначелника Зајечара. Новоизабрани градоначелник Зајечара Бошко Ничић обраћајући се одборницима и образлажући предлог кандидата за заменика градоначелника и чланове Градског већа говорио је и о будућим плановима.

  Више
 • 16
  дец
  Две милијарде динара у буџету за 2017.годину

  Скупштина града Зајечар усвојила је буџет за 2017.годину у износу од 2.040.516.108,00 динара. Kада се изузму сопствени приходи корисника, планирана средства износе 1,9 милијарди динара.На седници је усвојен и четврти допунски буџет за 2016.годину којим су средства умањена за близу 348 милиона динара.

  Више
 • 22
  нов
  Стопа пореза остаје иста - 0,3%

  Иако је законска процедура о јавној расправи и јавном увиду испоштована, а Градско веће дало сагласност, стопа пореза ипак остаје непромењена - 0,3 одсто. Расправа се водила о о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину за 2017.годину.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.