Вести

Одржана 12.седница Скупштине града

Одржана 12.седница Скупштине града

У Зајечару је јуче одржана 12. седница Скупштине града Зајечара, на којој су одборници, усвојили измене Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, као и Предлог Одлуке о окончању поступка ликвидације над Друштвом са ограниченом одговорношћу „Бизнис инкубатор центар Зајечар“ у Зајечару у ликвидацији.

Одборници су већином гласова дали сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2018. годину, као и сагласности на Посебан програм коришћења субвенција у износу од 5 милиона динара из буџета Града Зајечара Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2018. годину.

Одборници су усвојили и Решења о преносу права коришћења покретних ствари у јавној својини града Зајечара и упознали се за Записником Буџетске инспекције града Зајечара од 15. 12. 2017. године о контроли примене закона у области материјално финансијског пословања, наменског и законитог коришћења средстава код Народног музеја „Зајечар“ Зајечар за период од 1.1.2016. године до 29.11.2017. године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 23
  мај
  Одржана 16. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је одржана 16. по реду, седница Скупштине Града Зајечара. Овом приликом одборници су расправљали по питању две тачке које су се нашле на дневном реду.

  Више
 • 07
  мај
  Одржана 15. седница Скупштине града Зајечара

  На одржаној седници Скупштине града Зајечара усвојена је Одлука о другом допунском буџету града за 2018. годину. Овом одлуком, укупан буџет града умањује се за 37.65 милиона динара и обухвата измене које се односе на донације од иностраних земаља.

  Више
 • 04
  апр
  Одржана 14. седница Скупштине града Зајечара

  Укупан буџет града Зајечара увећан је за 85 милиона 860 хиљада динара, тако да је после првог допунског буџета укупан приход града сада пројектован на две милијарде 481 милиона 729 хиљада динара док су укупни расходи две милијарде 440 милиона 422 хиљаде динара, одлучено је на седници Скупштине града Зајечара.

  Више
 • 18
  дец
  Одржана 9. седница Скупштине града Зајечара

  У Зајечару је у суботу, 16.decembra одржана je девета седница Скупштине града Зајечара на којој је после трочасовне дискусије усвојен Предлог одлуке о буџету града Зајечара за 2018. годину.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.