Вести

ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА  ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ 2018.

ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПЛИВАЧА ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ 2018.

Велики хришћански празник Богојављење обележава се 19. јануара, а у Зајечару ће поново, после четири године паузе бити организовано традиционално пливање за Богојављенски крст.

Са благословом његовог Преосвештенства Епископа тимочког Господина Илариона,

У духу неговања традиције, Град Зајечар и Српска Православна Епархија Тимочка за празник Богојављења 2018. године, после четири године паузе, поново организују пливање за Богојављенски Часни крст на Црном Тимоку на Поповој плажи.

Пријављивање пливача је у Градској управи у Зајечару, у Служби протокола, почев од данас, 9. јануара до 18. јануара 2018. године.

Контакт: Срђан Рубежић, шеф кабинета градоначелника Зајечара, број телефона: 065/3425-626.

Пријављивање је лично, а од докумената Вам је потребна само лична карта.

Право учешћа имају пунолетне особе. Такмичиће се сви пријављени пливачи који добију потврду лекара о психо-физичкој спремности.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.