Вести

Одржана 30. седница Градског већа

Одржана 30. седница Градског већа

У Зајечару је одржана 30. седница Градског већа.

Већници усвојили Нацрт Решења о усвајању почетног ликвидационог биланса Позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ – у ликвидацији Зајечар.

Известилац по овој тачки Иван Ристић је рекао да су тренутна дуговања, на основу документације којом се у овом тренутку рапсполаже 7 милиона 650 хиљада динара.

Већници су усвојили и Нацрт Решења о усвајању почетног ликвидационог биланса Установе Центра за културу и туризам „Цекит“ у ликвидацији Зајечар.

Ову тачку дневног реда образложио је ликвидациони управник ове установе Предраг Бордијановић је истакао да су обавезе „Цекита“ у ликвидацији, на основу тренутне докумантације 4.431.512 динара, док су укупна потраживања 54 хиљаде динара.

На седници Градског већа је усвојен и Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Јавно комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар.

-По Закону, Надзорни одбор чине два представника оснивача, један представник запослених, имајући у виду да овде нема запослених и да мора да се испоштује законска форма. Овде су стављена три представника оснивача, то је до регистрације, након регистрације се поново именују чланови Надзорног одбора. Име смо променили и надамо се да ће сада бити све у реду када се подноси регистрациона пријава. Више није „Одржавање“, него „Тимок -одржавање“ Зајечар и тако ће се звати нова фирма, рекла је Марина Милић, заменик градоначелника Зајечара, образлажући ову тачку дневног реда.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 25
  јун
  Усвојен план одбране града Зајечара

  Градско веће у Зајечару је на седници затвореној за јавност, усвојило план одбране града Зајечара који се односи на поступање града у ванредном стању и рату.

  Више
 • 08
  јун
  Одржана 53.седница Градског већа града Зајечара

  У Зајечару је одржана 53. седница Градског већа на којој је усвојен Нацрт Одлуке о окончању поступка ликвидације над Установом за спорт „Зајечар“ у ликвидацији.

  Више
 • 31
  мај
  Одржана 52.седница Градског већа у Зајечару

  Већници су на седници усвојили Нацрт одлуке о Завршном рачуну буџета града Зајечара за прошлу годину. Усвојен је и Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације постројења за прераду отпадних вода из производног погона пиваре “Хеинекен Србија” у Зајечару.

  Више
 • 20
  апр
  Одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару

  У четвртак, 19. априла одржана је 48. седница Градског већа у Зајечару. Већници су усвојили Нацрт Одлуке о ангажовању екстерног ревизора за обављање екстерне ревизије Завршног рачуна буџета града Зајечара за 2017. годину...

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.