Вести

НОВОГОДИШЊА И БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗАЈЕЧАРА

НОВОГОДИШЊА И БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗАЈЕЧАРА

Драги суграђани,

Пред нама су Нова година и Божић, пред нама су нове наде и нове борбе.

Планирамо наредну годину са жељама да нам буде и лепша и успешнија.

Дела која стварамо су дела намењена младима и онима који долазе после нас. Важно је јединство и сарадња и знам да ћемо у години која долази са још већим еланом и одговорношћу наставити оно што смо започели.

Све оно што смо створили и оно што ћемо стварати за овај град и Тимочку крајину биће плод тога колико смо труда, зноја и напора уложили да ово место и наш крај направимо местом лепим за живљење.

Оно што нас уједињује је жеља да сложни и заједно створимо јединствену политику и да том причом поведемо Зајечар и Тимочку крајину напред.


Поштовани суграђани, у своје лично име и у име свих сарадника Вама и вашим породицама желим много здравља, среће и успеха уз долазеће новогодишње и божићне празнике.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.