Вести

БРАВО! За годину и по дана 24 такмичења у каратеу! ПРИЈЕМ ЗА МАЛУ МАРИЈУ!

БРАВО! За годину и по дана 24 такмичења у каратеу! ПРИЈЕМ ЗА МАЛУ МАРИЈУ!

Талентована млада Зајечарка, осмогодишња Марија Савић, чланица Карате клуба “Затоичи” успешно се бави каратеом две године. Иза Марије је 24 такмичења и то за само годину и по дана.

У Градској управи у Зајечару данас је организован пријем за Марију која је на светском првенству у Румунији освојила бронзану медаљу у категорији 2008/2009 годиште, када је учествовало 63 девојчица из 52 државе света.

Младу талентовану каратисткињу је примио Милан Станковић помоћник градоначелника за омладину и спорт, који је овом приликом поразговарао са Маријом, пожелео јој пуно среће у даљим спортским такмичењима и рекао да ће Град Зајечар увек подржати младе таленте и здраве стилове живота.

-Марија је млада и успешна, има само осам година, а толико резултата иза себе. Поносни смо на наше младе спортисте. Задовољство је разговарати са њима и подржати их, рекао је Станковић.

Марија Савић је тренутно првак државе у катама у својој категорији, а друга у техникама и члан је Фудокан репрезентације Србије у каратеу.

Како и сама каже, у каратеу највише воли кате, а школске обавезе успешно усклађује са спортом који воли.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.